SLO
Domov Zemljevid strani Dodaj med priljubljene
Pokličite nas: 03/700 14 75


Obiščite nas

Vgradne omare HOBY d.o.o.

Podlog v Sav. dolini 60, 3311 Šempeter v Sav. dolini

T: 03 700 14 75
F: 03 700 14 76
E: info@hoby.si
 

Celovita storitev


Torej, želite si novo vgradno omaro, pa ne veste, kako bi se lotili tega projekta…


Sporočite nam vaše želje

 

Nič lažjega, vse vaše želje in mere prostora, nam lahko sporočite kar po telefonu ali po elektronski pošti. V naslednjih dneh boste prejeli informativno ponudbo.

 

Obisk našega predstavnika

 

V najkrajšem možnem času vas bo obiskal naš predstavnik, ki bo natančno izmeril prostor, vam svetoval ter skiciral omaro po vaših željah. Pomagal vam bo tudi pri izbiri barve vrat, ter vam sestavil točen predračun.

 

Montaža pohištva po naročilu

 

Ob potrditvi naročila vam bo določil točen datum montaže, ki je nekje 3 do 4 tedne od dneva izmere.

Na dan montaže vam bomo naročeno pohištvo kjerkoli v Sloveniji, brezplačno dostavili ter sestavili. Montaža pohištva se ponavadi prične zjutraj oziroma, zgodaj popoldne in traja različno dolgo, odvisno od količine in zahtevnosti projekta.

Enostavno. Brez čakanja v vrsti in negodovanju ob pogosto neprijaznih  trgovcih. Mi smo na voljo izključno in samo vam.


Splošni pogoji poslovanja


Pohištvo Plasard je pohištvo izdelano izključno po meri. Oblikovano je na podlagi želje stranke ter tehnično podprto iz strani naših svetovalcev, ki se trudijo, da bi bilo pohištvo čim bolj funkcionalno, estetsko in prilagojeno potrebam stranke.


Vgradne omare segajo od tal do stropa, od zida do zida, oziroma se prilagajajo prostoru. Njihova posebnost in velika prednost je prav v tem, da maksimalno izkoriščajo prostor, kamor so vgrajene.


Standardna globina notranjosti znaša 50 cm in je narejena iz belega iverala debeline 18 mm. Vsi vidni robovi so termično obdelani in ergonomsko prilagojeni uporabniku z 2mm ABS trakom. Na željo stranke se lahko ob doplačilu barva notranjosti in tudi globina prilagaja.


Omare nimajo stropa in hrbtišča iz preprostega razloga, ker se za temi elementi nabira prah in ob bolj vlažnih stenah razvija plesen, kar je pa lahko zdravju škodljivo. Seveda se pa lahko na posebno željo stranke hrbtišče izdela bodisi v izvedbi iverala 10 mm ali lesomala 3,2 mm. Vsa hrbtišča so doplačljiva, vendar v tem primeru ne dajemo garancije in ne prizanavamo reklamacije.


Vodila blagovne znamke Komandor iz ALU okovja zavzemajo 8,5 cm prostora po globini omare in se montirajo tako, da je zgornje vodilo vijačeno v strop, spodnje prilepljeno na tla. Vsaka drsna vrata imajo svojo pozicijo pri zaprti omari, ki je določena s posebno zavoro. Pri tej poziciji so tla vrata nastavljena tako, da nalegajo na stranice in se med sabo optimalno prekrivajo. V primeru, da se vrata pomaknejo v drugo pozicijo, zaradi neravnine prostora nastanejo špranje in nepravilno prekrivanje. Vsi predali v notranjosti omare imajo na straneh maske, ki služijo temu, da se predali nemoteno odpirajo oz. ne zaletijo v drsna vrata.


Vso vgradno pohištvo je pritrjeno s kotniki na zid, kar pomeni, da je potrebno nekaj izvrtin v steno, zato je zelo pomembno, da na kakršnekoli inštalacije v steni in na tleh opozorite merilca in monterje. Stranka je dolžna do roka montaže pripraviti inštalacije dogovorjene z merilcem. V primeru, da stranka do dogovorjenega datuma ne prestavi inštalacij, je dolžna kriti striške prevoza in skladiščenja. Robovi stranic in polic, ki so obrjeni proti zidu, niso zarobljeni. Pri montaži se odtranijo vsi zaključni elementi, kot na primer zaključne parket letve, ki se nato pripašejo nazaj po omari. V primeru nobega poda, naj se zaključne letvice na mestu, kjer bo stala omara še ne montirajo. Pri barvni foliji oz. potisku na steklo se zaradi drobnih anomalij na lepilu folije lahko pojavijo mehurški, ki so še toliko bolj opazni na temnih podlagah. Toleranca teh napak je 1 mehurček na 1 dm2 do premera 1 mm.


V primeru, da stranka ne more zagotovoiti montaže na dogovorjen termin, mora to javiti najmanj 3 dni prej. Za naslednjo montažo pa se določi nov termin v roku 3 tednov. Stranka je dolžna do dneva montaže pripraviti prostor in urediti vse potrebno za nemoteno montažo. Po zaključeni montaži se pohištva ne sme uporabljati najmanj 5 ur, da se vsa lepila posušijo.


Garancijska doba za pohištvo je 5 let. Upoštevamo samo reklamacije prispele v pisni obliki na sedež podjetja v roku 8 delovnih dni od montaže. Pridržujemo se pravico rešitve reklamacije v roku 45 delovnih dni.


Želite dodatne informacije o Hoby produktih?   --> pošljite povpraševanje


Povečaj pisavo
Pmanjšaj pisavo

Želite več informacij?
 Pošljite povpraševanje
 Vprašajte nas 
 Pokličite nas 
©2008-2012 Vgradne omare HOBY d.o.o. I Vse pravice pridržane I Slike so simbolične I
Domov