SLO
Domov Zemljevid strani Dodaj med priljubljene
Pokličite nas: 03/700 14 75


Obiščite nas

Vgradne omare HOBY d.o.o.

Podlog v Sav. dolini 60, 3311 Šempeter v Sav. dolini

T: 03 700 14 75
F: 03 700 14 76
E: info@hoby.si
 

Znanja in kakovost

 

Na tržišču smo prisotni že več kot 15 let, zato imamo bogate izkušnje na področju načrtovanja in izdelovanja vgradnih omar in pohištva po meri.

 

Zavedamo se, da lahko zadovoljimo kupce le z izdelavo kakovostnega pohištva.

 

To dosegamo z visoko tehnološko opremljenostjo naše proizvodnje, ki se razteza na 1200m2 ter strokovno usposobljenim kadrom.

 

Delovni proces

 

Sam proces se prične z natančno opravljenimi izmerami, nakar skice računalniško obdelamo in prenesemo v proizvodnjo.

 

Iverne plošče režemo z računalniško vodenim strojem, robove pa s posebno napravo termično obdelamo in oblepimo z ABS trakom.

 

Posamezni elementi se ročno sestavijo in pred montažo očistijo, pregledajo in prekontrolirajo.

 

Zaradi optimalnega načina proizvodnje  zagotavljamo kratke dobavne roke in kvalitetno izdelavo.


Splošni pogoji poslovanja


Pohištvo Plasard je pohištvo izdelano izključno po meri. Oblikovano je na podlagi želje stranke ter tehnično podprto iz strani naših svetovalcev, ki se trudijo, da bi bilo pohištvo čim bolj funkcionalno, estetsko in prilagojeno potrebam stranke.


Vgradne omare segajo od tal do stropa, od zida do zida, oziroma se prilagajajo prostoru. Njihova posebnost in velika prednost je prav v tem, da maksimalno izkoriščajo prostor, kamor so vgrajene.


Standardna globina notranjosti znaša 50 cm in je narejena iz belega iverala debeline 18 mm. Vsi vidni robovi so termično obdelani in ergonomsko prilagojeni uporabniku z 2mm ABS trakom. Na željo stranke se lahko ob doplačilu barva notranjosti in tudi globina prilagaja.


Omare nimajo stropa in hrbtišča iz preprostega razloga, ker se za temi elementi nabira prah in ob bolj vlažnih stenah razvija plesen, kar je pa lahko zdravju škodljivo. Seveda se pa lahko na posebno željo stranke hrbtišče izdela bodisi v izvedbi iverala 10 mm ali lesomala 3,2 mm. Vsa hrbtišča so doplačljiva, vendar v tem primeru ne dajemo garancije in ne prizanavamo reklamacije.


Vodila blagovne znamke Komandor iz ALU okovja zavzemajo 8,5 cm prostora po globini omare in se montirajo tako, da je zgornje vodilo vijačeno v strop, spodnje prilepljeno na tla. Vsaka drsna vrata imajo svojo pozicijo pri zaprti omari, ki je določena s posebno zavoro. Pri tej poziciji so tla vrata nastavljena tako, da nalegajo na stranice in se med sabo optimalno prekrivajo. V primeru, da se vrata pomaknejo v drugo pozicijo, zaradi neravnine prostora nastanejo špranje in nepravilno prekrivanje. Vsi predali v notranjosti omare imajo na straneh maske, ki služijo temu, da se predali nemoteno odpirajo oz. ne zaletijo v drsna vrata.


Vso vgradno pohištvo je pritrjeno s kotniki na zid, kar pomeni, da je potrebno nekaj izvrtin v steno, zato je zelo pomembno, da na kakršnekoli inštalacije v steni in na tleh opozorite merilca in monterje. Stranka je dolžna do roka montaže pripraviti inštalacije dogovorjene z merilcem. V primeru, da stranka do dogovorjenega datuma ne prestavi inštalacij, je dolžna kriti striške prevoza in skladiščenja. Robovi stranic in polic, ki so obrjeni proti zidu, niso zarobljeni. Pri montaži se odtranijo vsi zaključni elementi, kot na primer zaključne parket letve, ki se nato pripašejo nazaj po omari. V primeru nobega poda, naj se zaključne letvice na mestu, kjer bo stala omara še ne montirajo. Pri barvni foliji oz. potisku na steklo se zaradi drobnih anomalij na lepilu folije lahko pojavijo mehurški, ki so še toliko bolj opazni na temnih podlagah. Toleranca teh napak je 1 mehurček na 1 dm2 do premera 1 mm.


V primeru, da stranka ne more zagotovoiti montaže na dogovorjen termin, mora to javiti najmanj 3 dni prej. Za naslednjo montažo pa se določi nov termin v roku 3 tednov. Stranka je dolžna do dneva montaže pripraviti prostor in urediti vse potrebno za nemoteno montažo. Po zaključeni montaži se pohištva ne sme uporabljati najmanj 5 ur, da se vsa lepila posušijo.


Garancijska doba za pohištvo je 5 let. Upoštevamo samo reklamacije prispele v pisni obliki na sedež podjetja v roku 8 delovnih dni od montaže. Pridržujemo se pravico rešitve reklamacije v roku 45 delovnih dni.


 

Povečaj pisavo
Pmanjšaj pisavo
©2008-2012 Vgradne omare HOBY d.o.o. I Vse pravice pridržane I Slike so simbolične I
Domov